Přidat ZDARMA inzerát

Prodám: Penzion Minor levné ubytování České Budějovice

890,00 Kč
ID: 21306 | Nabídka Ubytování České Budějovice 28.07.2021 322x
Penzion Minor České Budějovice nabízí levné ubytování, připraví chutné snídaně a umožní parkování osobních i dodávkových automobilů.

Nabízíme kvalitní pobyt a nejlepší ubytovací služby jako hotely České Budějovice za příjemné a pro každého dostupné ceny.

Krátkodobé či dlouhodobé ubytování České Budějovice je situováno v jednolůžkových, dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích a je vhodné pro dovolenou, rodiny s dětmi, pracovní skupiny a služební cesty.

Levný penzion České Budějovice připravuje chutné snídaně dle vlastního výběru z bohaté nabídky šesti druhů snídaňového menu denně od 7: 00 do 10: 00 hodin.

Ubytování v soukromí České Budějovice má všechny pokoje i apartmány vybaveny vlastním WC, sprchou, SAT-LCD televizí, minibarem, ledničkou a velkým přenosným ventilátorem, varnou konvicí, mikrovlnkou a potřebným nádobím.

Penziony České Budějovice vám umožní vyrážet na výlety a strávit ve městě nebo v okolí v oblasti Jižní Čechy příjemnou a přitom velice zajímavou dovolenou.

Levné ubytování na jednu noc nebo více nocí se nachází v klidné části, nedaleko centra města České Budějovice, výstaviště a koleje vysoké školy VŠTE, od Hluboké nad Vltavou je vzdálen pouhých 6 km, zde můžete navštívit Státní zámek nebo Lovecký zámek Ohrada a jiné historické památky.

Ubytování České Budějovice vám může zpříjemnit pobyt romantickou cestou do Hluboké nad Vltavou výletní lodí po řece Vltavě.

Dovolená strávená v tichém a klidném prostředí města České Budějovice vám poskytne ideální možnost odpočinku a jsme přesvědčeni, že přispěje ke splnění vašich představ o příjemném ubytování.

Inzerent

Jaroslav Srba (100%)
Telefon721589838
StavNové

Kontaktovat inzerenta