Přidat ZDARMA inzerát

Prodám: Levné ubytování České Budějovice pension

890,00 Kč
ID: 7650 | Nabídka Ubytování České Budějovice 12.02.2018 621x
Levné ubytování České Budějovice pension Minor nabízí příjemný pobyt, chutné snídaně a možnost parkování osobních i dodávkových automobilů.
Krátkodobé či dlouhodobé ubytování České Budějovice je situováno v jednolůžkových, dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích a je vhodné pro dovolenou, rodiny s dětmi, pracovní skupiny a služební cesty.
Pension České Budějovice připravuje chutné snídaně dle vlastního výběru z bohaté nabídky šesti druhů snídaňového menu denně od 7: 00 do 10: 00 hodin.
Ubytování České Budějovice má všechny pokoje i apartmány vybaveny vlastním WC, sprchou, SAT-LCD televizí, minibarem, ledničkou a velkým přenosným ventilátorem, varnou konvicí, mikrovlnkou a potřebným nádobím.
Pensiony České Budějovice vám umožní vyrážet na výlety a strávit ve městě nebo v okolí v oblasti Jižní Čechy příjemnou a přitom velice zajímavou dovolenou.
Levný pension se nachází v klidné části města České Budějovice, je vzdálen pouhých 6 km od Hluboké nad Vltavou, kde můžete navštívit Státní zámek nebo Lovecký zámek Ohrada a jiné historické památky.
Levné dlouhodobé ubytování České Budějovice vám může zpříjemnit romantická cesta do Hluboké nad Vltavou výletní lodí po řece Vltavě.
Dovolená strávená ve městě České Budějovice v tichém a klidném prostředí pensionu vám poskytne ideální možnost vyžití i odpočinku.

Inzerent

Jaroslav Srba (0%)
Telefon721589838
StavOstatní

Kontaktovat inzerenta